Reprotech levert al meer dan 15 jaar een uitgebreid assortiment zwart-wit en kleurenmultifunctionals die de workflow en efficiency van bedrijven verbeteren.

Als onafhankelijke dealer kunt u bij ons rekenen op een scherp aanbod. Wij leveren veel bekende merken tegen de laagst mogelijke prijzen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bent u op zoek naar een alles-in-één oplossing voor uw bedrijf? Geen losse apparaten meer voor printen, faxen, kopiëren en scannen. Dan is de multifunctionele printer, kortweg de multifunctional, de oplossing. Deze printers kunnen op hoge kwaliteit afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Printen in kleur of zwart-wit is geen enkel probleem en zelfs voor A3 formaat printen hebben wij de juiste multifunctional voor u.

Het grote voordeel van een multifunctional is uiteraard de ruimtebesparing. In plaats van 4 apparaten verspreid door de kantoorruimte, heeft u nu slechts 1 apparaat op 1 vaste plek. Omdat een multifunctional is aangesloten op het netwerk, kan iedereen gebruik maken van hetzelfde apparaat. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Daarnaast is het onderhoud over het algemeen een stuk eenvoudiger en goedkoper, want ook hier geldt weer dat er 1 apparaat van 1 merk van 1 leverancier op de werkvloer staat. Op die manier heeft u altijd 1 aanspreekpunt waar u op terug kunt vallen voor vragen onderhoud of storingen.

Omdat u afhankelijk bent van één apparaat zorgen wij voor een uitstekende service. U kunt bij ons een 8 uurs of 4 uurs service contract afsluiten en daarbij rekenen op snelle responstijden.

Reprotech heeft diverse soorten en merken multifunctionals, zodat we altijd een printer hebben die bij uw bedrijfsactiviteiten, uw wensen en de beschikbare ruimte past. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen we u van een gedegen advies voorzien en kennen we onze producten door en door. Neem voor een persoonlijk gesprek en advies contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor de multifunctional van uw keuze.

Vraag een offerte aan