MET ÉÉN DRUK UW DOCUMENTEN OP DE GOEDE PLEK

Worden er binnen uw bedrijf regelmatig documenten gescand die daarna handmatig ingevoerd worden in de applicatie waarvoor ze nodig zijn? Of worden deze documenten handmatig gearchiveerd in verschillende mappen? Een tijdrovende klus, maar vooral een werkwijze die erg gevoelig is voor fouten. Deze bedrijfsprocessen en nog veel meer andere kunnen versimpeld en veiliger gemaakt worden. Reprotech heeft de oplossing voor uw bedrijf.

Met een enkele handeling heeft u met Document Solutions een perfecte documentstroom. Deze specifieke software kunt u gebruiken naast uw scanner. De software werkt samen met uw scanner om uw bedrijfsprocessen efficiënter, sneller en veilger te laten verlopen. Een gescand document wordt met één druk op de knop direct vanuit de scanner via een vooraf bepaalde route in het juiste formaat in een applicatie gezet. Een goed voorbeeld is een ingescande factuur, die direct in uw boekhoudprogramma in het juiste formaat beschikbaar is en daarnaast digitaal gearchiveerd wordt. Een ander voorbeeld is dat gescande offertes voor een deel van het bedrijf wel toegankelijk moet zijn, terwijl een ander deel van het bedrijf geen toegang heeft tot deze offertes. En deze offertes zijn makkelijk te vinden door middel van offertenummer of een ander kenmerk. Dit en meer kan allemaal geregeld worden met behulp van Document Solutions.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over deze technologie of dat u zich afvraagt of uw bedrijfsproces versimpeld en efficiënter gemaakt kan worden. Wij beantwoorden al uw vragen graag in een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.

ONE ACTION FLOW

Voor iedere onderneming is een efficiënte bedrijfsvoering van groot belang. Een belangrijk onderdeel van een efficiënte bedrijfsvoering is een goede documentstroom. Zo komen uw documenten direct bij de juiste personen terecht, zonder tijdverlies. Met One Action Flow bent u direct voorzien van een efficiënte documentstroom. Met een druk op de knop van uw multifunctional worden de documenten via een vooraf ingesteld pad op de juiste plek gezet. Zo staan uw documenten sneller dan ooit tevoren in het juiste formaat op de juiste plaats. One Action Flow kan daarbij geïntegreerd worden in office applicaties en/of ERP systemen. Inscannen is nu dus simpeler, veiliger en sneller. Start ook met besparen van tijd en geld en laat u vrijblijvend door Reprotech adviseren omtrent de mogelijkheden voor uw onderneming.

Vraag een offerte aan