REPROTECH BIEDT SERVICE MET EEN HOOFDLETTER S

Een printer, fax, kopieermachine of multifunctional kopen doet u niet iedere dag. Maar het gebruiken van deze apparaten wordt binnen uw bedrijf wèl iedere dag gedaan. En elk uur dat een machine als deze niet werkt, zorgt voor een vertraging in uw bedrijfsprocessen met alle gevolgen van dien. Een storing kan natuurlijk altijd voorkomen, maar het verhelpen van zo’n storing moet vooral snel en zonder vertraging gebeuren. Bij Reprotech kunt u daarom eenvoudig een service overeenkomst afsluiten, zodat u zich zonder zorgen kunt bezighouden met wat voor uw bedrijf belangrijk is.

Hoe werkt het service overeenkomst van Reprotech? Uiteraard kunt u deze overeenkomst optioneel afsluiten wanneer u bij ons bijvoorbeeld een printer of multifunctional aanschaft. U kunt hierbij kiezen voor een 4 uurs of een 8 uurs overeenkomst. Eigenlijk is dit een soort verzekering, waardoor de storing binnen 4 of 8 uur weer verholpen is. De kosten van zo’n contract zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die er binnen uw bedrijf gemaakt worden. Er wordt namelijk een prijsafspraak per afdruk gemaakt. Binnen dit contract vallen verder alle kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan voorrijkosten, arbeidsloon, onderdelen etc. Op deze manier bieden wij een totale service aan onze klanten en heeft u één vertrouwd aanspreekpunt als het gaat om uw printer, multifunctional, fax of kopieerapparaat.

Heeft u vragen over ons servicecontract of over één van onze producten dan staan we u uiteraard graag te woord. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden toelichten en eventueel een offerte op maat kunnen maken voor uw bedrijf.

ALTIJD SNEL OP LOCATIE

Wanneer uw printer niet goed functioneert of uw documentstroom niet goed wordt afgehandeld is het van belang dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met het service netwerk van Reprotech heeft u altijd binnen korte tijd een specialist op locatie die vaak direct uw problemen oplost. Zo kunt u snel zorgeloos verder met voor uw onderneming belangrijke zaken.