Veel ondernemers gebruiken binnen hun bedrijf een kopieermachine of een multifunctional. En uiteraard wil elke ondernemer dat het apparaat van een goede kwaliteit is, weinig onderhoud nodig heeft en zo lang mogelijk mee gaat. Vaak hangt er aan deze apparaten dan ook een prijskaartje. En juist dat laatste is iets waar sommige ondernemers even niet mee uit de voeten kunnen. Reprotech heeft daar nu een oplossing voor: koop een gebruikte kopieermachine en bespaar op de aanschafprijs.

Kopieermachines worden in veel bedrijven na een aantal jaar vervangen voor een nieuw apparaat. Deze “oude” apparaten kunnen vernietigd worden, maar heel veel kunnen ook prima nog een tweede ronde mee. En dat is precies wat Reprotech aanbiedt aan ondernemers. Een gebruikte kopieermachine tegen een scherpe prijs.

Maar hoe zit het dan met de kwaliteit van deze gebruikte kopieermachines, zult u zich misschien afvragen. Dat is nu juist waar Reprotech het verschil maakt. Alle gebruikte machines worden weer in optimale staat gebracht. Alles wordt nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Daarnaast worden ook deze kopieermachines met garantie geleverd. Dat is dus weer een zorg minder. Een goed werkende kopieermachine tegen een aantrekkelijke prijs, zodat u dat geld weer in uw bedrijf kunt steken.

Een andere mogelijkheid is dat de kopieermachine die u aanschaft een refurbished machine is. Dat betekent niks anders dan dat het een machine is geweest die bijvoorbeeld retour is gekomen. Dat kan zijn vanwege een klein technisch mankement, omdat deze verkeerd besteld is of binnen de zichttermijn weer is teruggekomen. Deze kopieermachines zijn eigenlijk nog in nieuwstaat, maar mogen niet als nieuw verkocht worden. Voor de ondernemer is dit natuurlijk een buitenkans: een bijna nieuwe machine tegen een fors lagere aanschafprijs.

Of u een gloednieuwe, of een gebruikte kopieermachine aanschaft bij Reprotech, in beide gevallen bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit, service en garantie. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen in een persoonlijk gesprek of maken direct een vrijblijvende passende offerte.

Vraag een offerte aan