PRINTEN EN SCANNEN: EEN PRIMA COMBINATIE!

In elk bedrijf wordt regelmatig iets uitgeprint en ook het inscannen van documenten is geen onbekend fenomeen. Al was het alleen maar om op een digitaal archief te kunnen terugvallen. Maar ook het inscannen van documenten om deze later digitaal te versturen of toe te voegen op uw bedrijfswebsite behoort tot de mogelijkheden van een scanner. Als u beide apparaten gebruikt of gaat gebruiken, dan is het misschien een goed idee om deze te combineren. Dan heeft u dus geen twee losse apparaten staan, maar slechts één apparaat en dat scheelt natuurlijk ruimte, maar ook kosten.

Bij Reprotech kunnen we u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden van de apparaten uit onze collectie. Samen met u kijken naar uw wensen en de vereisten voor uw bedrijf. Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld of er verschillende papierformaten gescand moeten kunnen worden, of dat scannen op A4 formaat of kleiner voldoende is. Daarnaast is de frequentie van scannen een belangrijke factor die meeweegt in de aanschaf. En als u naast printen en scannen ook wilt faxen en kopiëren, dan zou een mulitfunctional een optie voor uw bedrijf kunnen zijn. U ziet het, er zijn een aantal afwegingen te maken en daar willen we u graag persoonlijk bij helpen.

Als u een keuze heeft gemaakt dan kunt u het apparaat direct aanschaffen of gebruik maken van onze lease mogelijkheid. Ook voor service zit u bij Reprotech goed. U kunt namelijk een 8 uurs of 4 uurs service contract afsluiten en op die manier rekenen op onze snelle responsetijden, zodat u uw werk kunt blijven doen.

Wilt u graag persoonlijk geadviseerd worden door ons, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Of vraag direct een offerte aan van het apparaat van uw keuze.

KYOCERA M6026CDN

Deze multifunctionele printers leveren zeer hoge prestaties in kleur en zwart-wit. Beide modellen hebben een hoge afdruksnelheid en een korte tijd tot eerste afdruk. Het digitaliseren van documenten worden dankzij de krachtige scanprocessor snel uitgevoerd. Dankzij de betrouwbare duurzame componenten is er weinig stilstand. Dit scheelt tijd en geld. Bovendien helpt het ook bij het reduceren van afval. De volledige duplexondersteuning maken deze multifunctionals tot een ideale partner voor milieubewuste ondernemingen.

  • Tot 26 pagina’s per minuut in A4 in kleur en zwart-wit
  • 9.600 dpi printkwaliteit met multibit-technologie
  • Tijd tot eerste kopie: 10 / 12 seconden in zwart-wit en kleur
  • Standaard dubbelzijdig afdrukken, kopiëren en scannen
  • Grote veiligheid door SSL, IPsec en Private printfuncties
  • Laag stroomverbruik
  • Compact design met stille werking
  • Pro Rato Colour System, betaal alleen voor de kleur die u gebruikt

van € 995,00 voor € 540,00 of slechts € 14,50 per maand.

Vraag een offerte aan