GEEN BEDRIJF KAN ZONDER KOPIEERAPPARAAT

Als u op zoek bent naar een kopieermachine voor uw bedrijf dan wilt u natuurlijk weten weke mogelijkheden er zijn en waarin de verschillende merken en types van elkaar verschillen. Zo zijn er kopieerapparaten die ook kunnen scannen of apparaten die een ingebouwde nietmachine hebben. Reprotech heeft al ruim 10 jaar ervaring en kan u hierin van een uitgebreid persoonlijk en deskundig advies voorzien.

Als u een kopieerapparaat gaat aanschaffen is het allereerst belangrijk om te weten hoe vaak op dit moment al binnen uw bedrijf gekopieerd wordt of een schatting te maken als u nog geen kopieerapparaat heeft. Daarnaast is het goed om te weten of er alleen zwart wit kopieën gemaakt worden of dat er ook kleurenkopieën gewenst zijn. Met deze informatie kunnen we met u de verschillende merken en types vergelijken op capaciteit van het apparaat, capaciteit van de tonercartridge, de snelheid van het scannen en de verwerkingstijd. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat: zijn de toner cartridges makkelijk te vervangen en is er een duidelijk helpscherm. Dit zijn een aantal van de punten die we met u bekijken, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Alle apparaten die wij leveren kunnen aangeschaft worden of middels een lease contract afgenomen worden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 4 uurs of 8 uurs service contract, waarbij u kunt rekenen op onze snelle responsetijden. Onze doelstelling is dat u zo goedkoop mogelijk en zonder zorgen kunt kopiëren.

Heeft u interesse in een kopieerapparaat of wilt u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of vraag direct een offerte aan van het kopieerapparaat van uw keuze.

RICOH AFICIO MP C2004exSP

De nieuwste generatie Smart printer
Met de nieuwste generatie Smart Ricoh MPC 2004 serie A4 en A3 kleurenprinter blaast er een nieuwe frisse wind van productiviteit door uw kantoor.

Printen, scannen en kopiëren kunt u in hoge kwaliteit doen in kleur en zwart-wit. Direct scannen naar een e-mailadres, map, server of USB stick en SD kaart is standaard aanwezig op de Ricoh MP C2004exSP.

Met de optioneel toegevoegde solutions scant en verwerkt u documenten makkelijk en direct vanuit de programma’s waarmee u werkt.

Uw documenten veilig uitprinten via de aanwezige documentserver, geeft u de zekerheid dat niemand anders ze te zien krijgt.

Vraag een offerte aan